Lek med lera

SilkClayFoamClay1

Leran vi använder kladdar inte på bord eller händer. Den härdar utan ugn och den är lätt att foga samman för att bygga figurer. Enkelt och roligt!

Lättstartad aktivitet
Händerna dras till leran och börjar knåda. Ibland finns en plan. Ibland råkar leran bli en form som påminner om något som bara behöver ett par armar och ögon, eller kanske fenor. De flesta kastar sig över leran och kommer igång direkt. För den som vill har vi med exempelfigurer att inspireras av.

Barnens favorit
Leran är en klar favorit hos barnen! Fungerar kanon på event, barnkalas och middagar med grannarna. En mormor ringde och berättade att de fyra barnbarnen satt nöjda och glada i köket i flera timmar på släktkalaset och jobbade med leran.
Den här leran gör jobbet oavsett om du vill distrahera barnen för att hinna prata med de vuxna eller om du vill att barnens nöje står i fokus.

Utmana jobbarkompisarna
Tävlingar i att bygga snyggast, störst, längst eller coolast konstruktioner och konstverk är alltid kul. I julas byggde en arbetsgrupp en mycket fantasifull och tjusig julkrubba med lera från Pysselparty. Jag kan lova att de hade många goa skratt och att krubban prydde sin plats i fikarummet.

Säsongsanpassade tillbehör ingår
Roliga ögon, tandpetare, pärlor, näbbar och fjädrar gör det lilla extra.

 

SilkClayFoamClay9 SilkClayFoamClay8SilkClayFoamClay3 SilkClayFoamClay4SilkClayFoamClay5 SilkClayFoamClay2 SilkClayFoamClay7