Konferens

”Jag lägger alltid upp mina konferenser enligt KAKAKAK”, berättade en kostymklädd management-man för mig på en mässa. ”Kul, Allvar, Kul, Allvar, Kul, Allvar, Kul” fortsatte han ”Det är då människor kan ta till sig information, föra en dialog och jobba framåt tillsammans”.

Kreativ verkstad hör absolut till Kul!

Öppen stämning när ni gör kort och askar
Det brukar råda en härligt öppen och kreativ stämning när papperspysslet är igång. Har man skickat glittret, tipsat varandra om stämpelteknik och diskuterat längd på sidenband, så är det lätt att prata vidare om allt mellan himmel och jord.

Fullt fokus med zentangle
Är syftet att uppnå lugn koncentration är den meditativa ritmetoden zentangle bästa valet. Alla gör sin egen platta och de går att foga samman till en gemensam tavla som minne av konferensen.
Väljer du zentanglepaketet får alla behålla utrustningen och kan fortsätta tangla på hemmaplan. Den som tanglar regelbundet utvecklar sin förmåga att fokusera, vilket i sin tur är en viktig del i att förebygga utbrändhet.

Utmaningar med lera
Tävlingar i att bygga snyggast, störst, längst eller coolast konstruktioner eller konstverk är alltid kul. I julas byggde en arbetsgrupp en mycket fantasifull och tjusig julkrubba med lera från Pysselparty. Jag kan lova att de hade många goa skratt och att krubban prydde sin plats i fikarummet. Den leran vi använder kladdar inte på bord eller händer, den härdar utan ugn och den är lätt att foga samman för att bygga ihop figurer. Enkelt och roligt!

Peppande föredrag
Glad, frisk och rik – det vill de flesta vara. Men hur kommer man dit? Hur tar man sig ur stressträsket? Hjälper det verkligen att tänka positivt? Har du funderat över vilken servicenivå du ger i olika situationer? Har du provat det läskiga och effektiva ordet NEJ…
Malin blandar de viktigaste tipsen från experterna med egna upplevelser och sunt bondförnuft. Konkreta övningar och ett kompakt kursmaterial.

Hör av dig, så pratar vi om vad ni kan göra för roligt på nästa konferens, möte, kundkväll eller avdelningsdag!

JulkortFrolundaSpecialistsj

Muy macho
Är du ute efter mer fysiska och kanske något mer macho aktiviteter, så kan vi ta fram det också. Det kliar i fingrarna på Calle som gärna släpar fram en huggkubbe att hamra ner spik i, ordnar roliga saker att kasta i hinkar eller att snabbt banka sönder när de kommer ut ur rör. Vi ordnar ett jättepussel, får dig att balansera 15 långa spikar på varandra och utmanar dig att räkna rätt när du kastar pil med matematik. Detta finns än så länge bara i fantasin, så det tar några dagar, men vid en beställning fixar vi det gärna för uthyrning!