3 zentangleböcker

JamforelseZentangleBocker
Zentanglemönster finns på nätet, men det är väldigt trevligt med en inspirerande bok att mysa med i soffan, på stranden eller på en resa. De här tre finns att köpa hos mig på Pysselparty: Zentangle art therapy, One zentangle a day och Joy of zentangle. Alla tre är tyvärr på engelska, men fulla av beskrivande bilder som fungerar på alla språk.

Zentangle art therapy – glassigt magasin som täcker det mestaZentangleArtTherapyAnya ZentangleArtTherapyLothrop
Skriven av: Anya Lothrop
Sidor: 64
Storlek: 21,1cm bred, 29,2cm hög, 4mm tjock
Antal beskrivningar till zentanglemönster: 21
Pris: 149:-
Personlig reflektion: Min första kontakt med zentangle. Jag köpte den på Göteborgs centralstation, läste och blev kär i zentangle på tåget mot Kungsbacka. Liksom de andra böckerna täcker den det mesta om metoden; från grunderna till flera finesser. Den är välskriven och tonen är uppmuntrande. Priset är bra. Dock är det endast 21 mönster.
Av någon anledning finns den med två olika framsidor, men med exakt samma innehåll. Jag har några av varje till salu.
ZentangleArtTherapyWelcome ZentangleArtTherapySuccess
ZentangleArtTherapyShadow ZentangleArtTherapBlack

One zentangle a day – sex veckor gedigen zentanglekurs
OneZentangleADay
Skriven av: Beckah Krahula
Sidor: 128
Storlek: 21,7cm bred, 22,9cm hög, 1cm tjock
Antal beskrivningar till zentanglemönster: 67
Pris: 210:-
Personlig reflektion: Härligt matt och tjockt papper. Tydliga beskrivningar. Mycket information kring skapandet som gör att jag känner mig som att jag är på en hel konstutbildning. Upplägget med kursdagar är lockande och intressant, men jag kan inte hålla mig till planen utan hoppar hit och dit. Det fungerar bra ändå!
OneZentangleADayBack OneZentangleADayStringOneZentangleADay1 OneZentangleADayExempel

Joy of zentangle – favoriten med berättelser och 101 mönsterJoyOfZentangleMcNeill
Skriven av: Suzanne McNeill, Sandy Steen Bartholomew och Marie Browning
Sidor: 159
Storlek: 19,1cm bred, 22,8cm hög, 1,4cm tjock
Antal beskrivningar till zentanglemönster: 101
Pris: 230:-
Personlig reflektion: Min favorit! Inte bara för att den har flest mönster och en snygg översikt som talar om vad mönstren heter och vilken sida man hittar dem på, utan det som gör den till min favorit är alla härliga personliga historier. Människor som berättar om sitt första möte med zentangle och hur det har blivit en positiv del av deras liv.JoyOfZentangleBack JoyOfZentangleFlutter JoyOfZentangleInspira JoyOfZentangleInspiration  JoyOfZentangleOversikt

Klart att du, grannen och födelsedagsbarnen också ska ha var sin zentanglebok!
Gå till nätbutiken och titta under kategorierna böcker eller zentangle.

Tangla lugnt!
// Malin