Tjänster

Kreativ verkstad på konferens, event, barnkalas och kompisträffar, samt ateljémys hittar du under fliken bokning.

Frilansjournalist och textproduktion – Jag skriver om allt från intressanta personer till tekniska processer. Journalistexamen från Göteborgs universitet och erfarenhet från lokalpress och lokalradio. Flera års erfarenhet som kommunikatör på Ringhals, då jag gjorde reportage för intern- och externwebb, personaltidningen och trycksaker. Jag gjorde även presentationsmaterial och tog emot besöksgrupper.

Bemanning  – vid event och tillfälliga arbetstoppar. Bred erfarenhet. Social och flexibel. Gillar att hjälpa till där det behövs. Lyhörd och initiativrik.

Skylttextning – Mer personligt med en handtextad skylt. Jag textar det du behöver just nu. Vill du lära dig en snabb och enkel textteknik, så lär jag dig gärna!

Massage – Svensk klassisk massage eller ansiktszonterapi. Lugnt och skönt, eller en ordentlig knådning på triggerpunkter. Portabel bänk till jobbet eller möhippan.

Kanotuthyrning – Vår Linder Inkas 525 aluminiumkanot ligger oanvänd en stor del av säsongen. Den är enkel att lasta på takräcket och det finns en kärra att dra den på vid lyft. Flytvästar och paddlar ingår. Sjösäck och trangiakök finns också. Kanot, flytvästar och paddlar kostar 200:- för två timmar i Sundsjön/Lygnern. 500:- för tre dagar. 1000:- för en vecka.

Idéer – Kom igång i den kreativa processen. Jag pepprar med idéer och hjälper dig att se på saken från flera vinklar.

Hushållsnära tjänster – Kör det ihop sig? Två extra händer ett par timmar kan göra mycket!

Pengar tillbaka vid försenat flyg – Inte mindre än 400 Euro är flygbolagen skyldiga att betala ut vid vissa förseningar. Det kan behövas en del pappersarbete. Jag hjälper dig med blanketter och regler.