Event

Kreativa aktiviteter höjer stämningen på ditt event
Jubileumsfirande i butiken, familjedag på jobbet, mässa eller loppis. Alla event blir roligare med kreativa aktiviteter.

Glada barn ger glada föräldrar
Idag har barnen stor makt över familjens tid och pengar. Ikea är mästare på att få barnen att trivas, så att familjerna kommer tillbaka om och om igen.
Du behöver inte bygga ett dyrt bollhav eller lägga stressiga timmar på att tänka ut komplicerade lekar. Gör det enkelt – boka Pysselparty!
Låt mig underhålla barnen, så har föräldrarna större chans att fokusera på ditt budskap!

Kreativitet för vuxna
Ge besökarna på gymmet en extra upplevelse. Förgyll dagen för jubileumskunderna. Låt dina patienter vara kreativa i väntrummet.
Det betyder mycket att få något utöver det vanliga. Pysselparty ordnar aktiviteter som går fort och ger konkret resultat, något som dina kunder älskar. Det tar inte många minuter att stämpla ett bokmärke eller ett gratulationskort, men känslan av att ha gjort det själv och glädjen över att ha blivit bjuden på upplevelsen förknippas för alltid med ditt företag.

Locka till din monter
På mässor gäller det att få människors uppmärksamhet. Stick ut med en kreativ aktivitet som får människor att stanna en stund och att komma tillbaka dag två för att få mer.